Szövegdoboz: Írisz Optika EGER
Szövegdoboz: Nyitólap
Szövegdoboz: Bemutatkozunk
Szövegdoboz: Szemüveglencsék
Szövegdoboz: Keretek
Szövegdoboz: Egyéb termékek
Szövegdoboz: Szolgáltatás

Újdonságok

Szövegdoboz: Akciók

Újdonság, új termék

Szövegdoboz: Nyitólap
Szövegdoboz: Bemutatkozunk
Szövegdoboz: Szemüveglencsék
Szövegdoboz: Keretek
Szövegdoboz: Egyéb termékek
Szövegdoboz: Szolgáltatás

Újdonságok

Szövegdoboz: Akciók

ÚJDONSÁG Magyarországon!

 

2013. júniusától üzletünkben is elérhető a Hoya által bevezetett legújabb CHEMISTRIE MÁGNESES CLIP-ON rendszer, mellyel szemüvegét egyetlen mozdulatal napszemüveggé alakíthatja át!

A hagyományos napszemüveg előtétek legnagyobb problémája, hogy csak egy adott, fix kollekcióból választhatunk, ráadásul a legtöbb esetben a kínálat nagyon limitált, és a lencsék színe is jellemzően csak szürke és barna közül választható. A szemüvegviselők a mai világban azonban már ennél többre vágynak, így Ön mostantól élvezheti azt a szabadságot, amit egy optikai lencsés szemüveg és egy hozzá teljesen illeszkedő napvédő előtét kompromisszumok nélkül kínál.

A CHEMISTRIE MÁGNESES CLIP-ON esetében egy, a mágneses illesztést biztosító alkotóelem kerül az optikai lencsékbe, csakúgy mint a vele egyező formájúra csiszolt napszemüveg-előtét (clip-on) lencsékbe, ezzel garantálva a pontos illeszkedést és a szemüveg elegáns megjelenését.

A szemüvegre-szabott mágneses CLIP-ON rendszer optimális megoldás bármely viselőnek, mivel az optikai („látó”) szemüveg és a napszemüveg váltogatásának kényelmetlensége helyett gyorsan és kényelmesen varázsolhatunk szemüvegünkből napszemüveget. Egyben költséghatékony megoldást is kínálunk, ezért kifejezetten ajánljuk többfókuszú -bifokális és progresszív- szemüveget vásárlóknak, hiszen ezzel a rendszerrel az összetett optikai korrekcióval együtt élvezhető a napszemüvegviselés kényelme is!

 

Fedezze fel Ön is a CHEMISTRIE mágneses erejét  és lásson tisztán, kompromisszumok nélkül erős fényben is!

 

A CHEMISTRIE MÁGNESES CLIP-ON legfőbb előnyei:

 KÉNYELEM: A mágneses CLIP-ON rendszerrel Ön mostantól a keret nélküli, ún. fúrt keretek kivételével bármely szemüvegkeret választása esetén elegáns napvédő előtétes megoldást kap, mellyel az éles látás mellett élvezheti a  napszemüvegek valamennyi előnyét.

 BIZTONSÁG: A mágneses CLIP-ON UV400-szűrővel biztosítja szemeinek védelmét mind az erős fénnyel, mind pedig a káros UV sugárzással szemben

 TISZTASÁG: A mágneses CLIP-ON előtét elérhető polarizált változatban is, így a kellemetlen felületi csillogások megszűnnek, ami különösen zavaró lehet pl. vízparton vagy autóvezetésnél.

  SOKSZÍNŰSÉG: A mágneses CLIP-ON lecsék gazdag színválasztékban kaphatók üzletünkben. Ön választhat egyszínű, átmenetes, de akár  tükrös színek közül is.

 VARIÁLHATÓSÁG: Ön egyidejűleg akár több, különböző színű lencsés mágneses CLIP-ON előtétet is megrendelhet, és öltözékéhez, valamint a fényviszonyoknak megfelelően variálthatja azokat kedvenc szemüvegén. 

 PÓTOLHATÓSÁG: A mágneses CLIP-ON előtétet, annak elvesztése esetén, üzletünkben Ön bármikor újrarendelheti.

 KÜLÖNLEGESSÉG: Extra opcióként a mágneses CLIP-ON előtétet eredeti SWAROVSKI kristállyal díszítjük, így szemüvege és ezáltal  az Ön megjelenése még különlegesebbé tehető!

 

Az egyedülálló CHEMISTRIE MÁGNESES CLIP-ON rendszerről és árakról bővebb felvilágosításért, kérjük, látogasson el üzletünkbe!

Szövegdoboz: Írisz Optika EGER
3300 Eger, Jókai u. 12.
Tel/Fax: 06 36 518 440
www.agriaoptika.hu
e-mail: optikabolt@gmail.com

 Írisz Optika EGER

   3300 Eger, Jókai u. 12.

   Tel/Fax: 06 36 518-440

 Nyitva: H-P  9.00 - 17.00